Wanneer begon jouw hart te kloppen? Dat is de vraag die centraal staat tijdens ‘De week van het leven’, georganiseerd door de SGP, CU en een aantal andere landelijke organisaties. Zorg voor het leven staat ook bij SGP Katwijk hoog op de agenda.

Daarom organiseert SGP Katwijk D.V. vrijdag 3 november een open avond met als hoofdspreker Kees van der Staaij. Hij zal spreken over thema’s rondom De week van het leven, zoals abortus, euthanasie en voltooid leven maar ook over andere onderwerpen die de lokale zorg aangaan. Verder is er volop ruimte voor uw vragen. Na afloop kunt u onder het genot van een hapje en drankje napraten met aanwezigen, fractieleden en Kees van der Staaij.

U bent van harte uitgenodigd om deze avond met ons mee te maken! Neem gerust familie en vrienden mee. De avond wordt gehouden in de Triumfatorkerk in Katwijk en begint om 20.00 uur.

Ook zal Kees van der Staaij die middag tijdens een werkbezoek aan Katwijk kennis nemen van de lokale situatie rondom actuele thema’s. Samen met de fractie van SGP Katwijk zal hij een bezoek brengen aan de kust om de ontwikkeling van het kustgebied te bespreken. Verder heeft hij samen met de fractie een gesprek met hulpverleners uit de Jeugd- en Gezinsteams.

Comments

comments

DELEN