KATWIJK – Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ mag zich verheugen in een vernieuwde vergader- en ontmoetingsplek in haar kantoorruimte. En niet alleen de SDH zelf.

Cees Oostindie, voorzitter van het bestuur van de SHD: “Met wat eenvoudige aanpassingen hebben we in ons kantoor een mooie ruimte gerealiseerd waar bewonerscommissies gebruik van kunnen maken. Ze kunnen er bijeenkomsten plannen zoals bijvoorbeeld een bijeenkomst met de bewoners van hun complex. Maar het kan ook de plek zijn waar Ineke Ouwehand, de huurderscoach, met leden van een bewonerscommissie in gesprek gaat. Of waar er een training op maat wordt georganiseerd. En waar de bewonerscommissies er overdag of ’s avonds geen gebruik van maken, is deze ruimte ook prima te gebruiken door Katwijkse maatschappelijke organisaties die passen in het plaatje van ons SHD Huis.”

Trainingsavonden
De ruim dertig zeer betrokken bewonerscommissies die zich al sinds jaren verbonden voelen met de SHD gaan op drie trainingsavonden onder leiding van ‘De Nieuwe Wind’ op 8 en 22 februari en 1 maart met elkaar in gesprek. Leden van deze bewonerscommissies worden middels deze training in hun eigen kracht gezet. Maar met een leven lang leren is het ook belangrijk dat deze bewonerscommissies elkaar goed kunnen blijven ontmoeten. Vandaar deze ruimtelijke aanpassingen in het SHD Huis.

Kijk voor meer informatie op www.shdeduinstreek.nl.

Foto: SDH

Comments

comments

DELEN