Op maandag 7 november kun je weer met papa of mama en met juf Lilian komen zingen en muziek maken. Kom je ook? Je bent van harte welkom om 9.15 uur (0-2 jaar) of 10.15 uur (2-4 jaar). Maar let op: deze Sing-in organiseren we samen met de bibliotheek. Dus kom naar de Hoofdbibliotheek, Schelpendam 1, Katwijk.

Van deze juf wordt iedereen blij
Lilian van der Peet verzorgt dit vrolijke en gevarieerde uurtje vol muziekplezier. Zij is professioneel docent van Muziek voor baby’s en peuters en zingt en speelt bekende en nieuwe liedjes. Vaak zijn de liedjes ergens nog bekend. Met deze gezellige Sing-in frist Lilian het geheugen op, waardoor de liedjes en de activiteiten weer een plaats veroveren in het gezin. Na de Sing-in worden de liedjes thuis weer gezongen en nog een keer, en nog een keer, en nog…

Wie slim is, maakt muziek
Achterliggende gedachte bij de muzieklessen is dat muziek op alle fronten de ontwikkeling stimuleert. Natuurlijk de taalontwikkeling, maar ook de sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling. Muziek maakt slim!

Zing je mee?
Je hoeft je niet aan te melden, maar kom wel op tijd want vol is ook echt vol. Je betaalt 3 euro entree contant aan de deur.

Comments

comments

DELEN