Ook dit jaar heeft de Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn in samenwerking met verschillende verenigingen en instanties weer een schitterend programma georganiseerd voor de ontvangst van Sint Nicolaas de kindervriend.

De Sint heeft laten weten dat jullie ook dit jaar weer een brief kunnen inleveren bij De Roskam. De goedheiligman zal dan zelf al deze brieven persoonlijk beantwoorden. Vergeet dus niet je adres op te schrijven! Verder vinden de Sint en zijn pieten het leuk als jullie allemaal verkleed komen als Sinterklaasjes en Zwarte Pietjes. We maken er dan een groot feest van met z’n allen. Aan jullie ouders willen we vragen of ze deze dag de vlag uit willen hangen. Sinterklaas voelt zich dan helemaal zo welkom in Katwijk aan den Rijn.

Chocolademelk

Op zaterdag 19 november komt hij aan met pakjesboot 48 bij de Turfmark met wel 50 Zwarte Pieten. Er zijn dak pieten, acrobaatpieten, fietspieten, strooipieten en kadootjespieten. Natuurlijk is ook paarde piet van de partij met Americo. Jullie zijn met je ouders, opa’s en oma’s vanaf 13:30 uur van harte welkom op de Turfmarkt. Bij De Roskam krijg je lekkere chocolademelk.

Na een show van Pandora zal de Sint welkom worden geheten, waarna de Sint met Americo in een feestelijke en muzikale optocht een rondrit door het dorp zal maken.

 

Programma Intocht Sint Nicolaas

Zaterdag 19 november
13:30u             Gratis warme chocolademelk met speculaas bij De Roskam
13:30u             Optreden Pandora op de Turfmarkt
14:00u             Aankomst pakjesboot 48
14:15u             Verwelkoming Sint Nicolaas op de Turfmarkt
14:30u             Rondrit door het dorp
15:30u             Gezellig samenzijn met Sint Nicolaas in De Roskam

Aan de intocht werken mee: Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn, Vereniging Ondernemersbelang Katwijk aan den Rijn, Katwijkse Zeeverkenners, Katwijkse Reddingsbrigade, RTV Katwijk, Pandora Entertainment, De Roskam, Gemeente Katwijk, Stichting Jachthaven Katwijk, Algemene Watersportvereniging Katwijk, Lollypop, Harmonie Katwijk, Stalhouderij Haasnoot, Door Vriendschap Sterk.

Comments

comments

DELEN

1 REACTIE

Comments are closed.