Zonder jouw hulp is het feest niet mogelijk! Elk jaar werken zo’n 250 vrijwilligers enthousiast en vol toewijding mee aan de realisatie van het SKA Oud en Nieuwfeest. Nu alle voorbereidingen weer in volle gang zijn, is het de hoogste tijd om weer op zoek te gaan naar vrijwilligers.

Ben jij, of ken jij, iemand die graag een steentje bijdraagt aan een geweldig feest, schrijf je dan nu in. Je kunt met van alles helpen, want een groot feest als SKA brengt veel taken met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan helpen opbouwen, bardiensten draaien op de avond zelf en de boel afbreken en opruimen. Let op! Aangezien je de vele dorstige feestgangers van een drankje voorziet, moet je wel 18+ zijn.

Natuurlijk staat er iets moois tegenover je eerste goede daad van het jaar. Zo heb je gratis toegang tot het feest en hoef je niet in de kou te wachten om binnen te komen. Van de kou heb je sowieso weinig last, want je krijgt weer een kicke dikke SKA-hoodie.
Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog eens gratis toegang tot het vrijwilligersfeest in Scum op zaterdag 14 januari. Niemand minder dan het Tropical Party Soundsystem gaat daar Oud & Nieuw nog even dunnetjes overdoen. Dat wil je niet missen!

SKA kan jouw hulp dus goed gebruiken. Hoe meer vrijwilligers hoe beter, dus maak je broer(tje), zus(je), en al je vrienden enthousiast om ook vrijwilliger te worden!
Ga naar skakatwijk.nl of kattuk.nl en vul het online formulier in, dan hoor je z.s.m. van ons.

Check en like de facebookpagina van SKA: facebook.com/skakatwijk Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste updates, interviews, line-up, dj-mixen, foto’s, filmpjes en nog veel meer….

Comments

comments

DELEN