Op zaterdag 2 juli om 19.00 verzorgt de Muziekschool het Slotconcert in De Burgt in Rijnsburg. Deze feestelijke afsluiting van het muziekseizoen mag u niet missen. Iedereen is van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Het Slotconcert is het moment waarop leerlingen van de Muziekschool samen het podium delen. Beginner, gevorderd, jong en oud delen hun passie voor muziek in allerlei stijlen. Zij laten zich graag zien en van zich horen in ‘Beeld en Geluid’. Op het programma staan o.a. een saxofoonkwartet met dans, een muzikale opkomst van de zon begeleid door zelfgemaakte animatiefilmpjes, muziek uit computergames, een verhaal met een reusachtig harporkest en een hoorspel waarbij het publiek meedoet. Ook treden muzikale solisten en kleine ensembles op.

Samenwerking met KuCo
Tussendoor kunt u beelden zien van de workshops, die de muziekschool samen met het Kunstenaarscollectief KuCo organiseerde. Bijvoorbeeld: het componeren van korte muziekjes en filmpjes op iPad, schilderen op muziek en het monteren van geluids- en beeldfragmenten.

Samenwerking met Fotocafé Katwijk
Fotocafé Katwijk verzorgt foto’s van deelnemende spelers van het concert en maakt een reportage van een van de workshops (schilderen op muziek). Deze reportage is te zien tijdens het slotconcert.

Tot slot
Als bijzonder sluitstuk treedt het grote City Lights Orkest op. Het orkest maakt haar debuut met het live begeleiden van scènes uit Charlie Chaplinfilms.

Comments

comments

DELEN