Ruim 100 leden van Marente uit de gehele Duin- en Bollenstreek beleefden woensdag 7 december een sfeervolle, culinaire kerstviering in de serre van de Wilbert in Katwijk. Met elkaar genoten zij van een verrassend diner verzorgd door een team van topkoks. Onder het genot van een glas wijn of een ander drankje smulden zij van een driegangendiner waarmee Marente op landelijk niveau in de prijzen is gevallen.

De avond werd muzikaal omlijst door de Orleanian Owls met zangeres Tiny Schenkel.  Ook de managers Ingrid Parker en Gabriële Kasten verrasten de aanwezigen met een prachtige samenzang. Tussen de heerlijke gerechten door bracht Mevrouw de Vroom, lid van Marente, een mooi kerstgedicht ten gehore.

Vaste gasten van Ledenservice zijn het echtpaar van Zuijlen en meneer Vreeswijk. Mevrouw van Zuijlen vertelde over de bijzondere vriendschap die tussen hen is ontstaan tijdens de uitstapjes van Marente. Met het voordragen van een prachtig gedicht gaf zij aan hoe belangrijk het is om aandacht te hebben voor elkaar.

De avond werd afgesloten met een grand dessert en een bedankje voor de koks, de vrijwilligers en natuurlijk de leden van Marente. Mede dankzij hen werd dit een mooie kerstviering waarin weer veel nieuwe contacten zijn gelegd.

 

Comments

comments

DELEN