Sociale media spelen tegenwoordig een belangrijke rol in onze communicatie. Nagenoeg iedereen maakt er gebruik van. Alleen hoe gebruikt u sociale media voor uw vrijwilligersorganisatie?

Het Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt organiseert op maandagavond 12 en 19 maart a.s. de cursus “Sociale media in het vrijwilligerswerk”. De cursus wordt uitgevoerd door Nicole ten Thij van De Nicole. Zij maakt u wegwijs in het land van de sociale media, informeert u over de do’s en dont’s en geeft u veel bruikbare tips!  Wie wilt u eigenlijk bereiken met uw berichten? Op welke tijdstippen kunt u het best berichten plaatsen? Hoe kunt u tweets inplannen? Wat is het nut van #hashtags! Hoe om te gaan met reacties van volgers?

Tijdens deze cursus is er veel ruimte voor interactie en leert u vooral door: “te doen”. Het is dan ook belangrijk dat de deelnemers hun eigen laptop meenemen zodat de theorie meteen omgezet kan worden in de praktijk.

Praktische informatie:
Aanvang: 19.30 – 21.30 uur
Kosten: € 10,00 p.p.
Locatie: De Voorhof, Vliet Noordzijde 36 in Rijnsburg.

Aanmelden voor deze cursus kan tot 1 maart a.s. door contact op te nemen met Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt. Telefoon: 071-4033323, email: vip@welzijnskwartier.nl U kunt zich ook direct inschrijven via de website www.welzijnskwartier.nl (activiteiten – educatie)

Comments

comments

DELEN