Zaterdag 22 oktober organiseerde De Katwijkse Dartvereniging in samenwerking met Dartshop Den Haag een darttoernooi. 41 deelnemers uit de gehele regio en zelfs buiten de regio verzamelden zich bij De Katwijkse Dartvereniging om te strijden voor de 1e plek.

Het werd een enerverend toernooi met de nodige spannende potjes! De grote finale ging tussen Marvin Jacobs (Den Haag) en Andre Ligthart (Alphen aan de Rijn) De wedstrijd ging gelijk op en bij een 4-4 stand werd de beslissende leg uiteindelijk gewonnen door Marvin Jacobs. Marvin Jacobs mag zich dus de winnaar noemen van het toernooi na een mooie partij tegen André Ligthart (5-4).

Verliezersronde knap gewonnen
De finale van de verliezersronde was een strijd tussen Stephan van Duijvenbode (Oegstgeest) en Remco Wiersma (Leiderdorp). Remco Wiersma won de partij knap met 4-1. De hoogste finish kwam op naam van Perry Noordermeer uit Sassenheim, hij gooide in een van zijn partijen 130 uit. In totaal is er deze avond 17x 180 gegooid. De beste Katwijkse speler was Ray van den Oever hij werd in de halve finale uitgeschakeld door uiteindelijke winnaar Marvin Jacobs.

5 november staat het volgende toernooi alweer gepland; ditmaal een koppeltoernooi. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Kijk op www.dekatwijksedartvereniging.nl voor meer informatie.