Omdat verpleeg-, behandel- en Huntingtoncentrum Topaz Overduin in Katwijk dit jaar haar 50-jarig bestaan viert, organiseert Topaz Overduin dit jaar tal van activiteiten voor bewoners, mantelzorgers, medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners in de regio.

Woensdag 31 augustus komen de bewoners en medewerkers in beweging op een gezellige sportdag. Want bewegen is gezond!

Oud-Hollandse spelletjes
In Topaz Overduin wonen mensen met de ziekte van Huntington, dementie en psychiatrische problematiek. Op woensdag 31 augustus komen de cliënten van 10.00 – 12.00 uur in actie op het oud-Hollandse spelcircuit. In teams van maximaal 8 cliënten gaan ze de sportieve strijd met elkaar aan tijdens 9 verschillende spellen zoals ringwerpen en koemelken. De ochtend wordt afgesloten met een prijsuitreiking.

Sportieve medewerkers
’s Middags is het de beurt aan de medewerkers van Topaz Overduin die het in teamverband sportief tegen elkaar op nemen tijdens diverse spellen met Amerikaans thema. Bewegen is belangrijk voor iedereen, dus ook voor onze cliënten. Bewegen houdt mensen langer gezond en vitaal. Vooral als het in de vorm van een ontspannen spel in de buitenlucht gaat.

Comments

comments

DELEN