In de voorjaarsvakantie organiseert Welzijnskwartier Katwijk samen met Autisamen op maandag 22 februari 2016 van 13.30 tot 14.30 uur een sportmiddag. Kinderen met autisme in de leeftijd van 4 t/m 16 jaar worden uitgenodigd om 1 uur te komen sporten in de Boorsmazaal, Zwanenburgstraat 61, 2225 EB in Katwijk.

Choices Gym (Boksschool Valkenburg) zal de middag verzorgen door middel van een gladiator workout. Hier komt het aan op discipline en uithoudingsvermogen. Het is een leuke, uitdagende workout. Autisamen is een project van moeders met kinderen met autisme en heeft zich als doel gesteld om kinderen met autisme, hun ouders/verzorgers en broers/zussen in contact met elkaar te brengen en elkaar te ondersteunen. Maar vooral plezier te laten beleven aan dit contact. Zo ontstaan vriendschappen in plaats van een isolement.

Broers/zussen zijn ook van harte welkom om te komen sporten. Het is wel de bedoeling dat een ouder/begeleider met de kinderen meekomt voor toezicht van de kinderen. Deelname is 2,00 per kind. Aanmelden voor deze sportmiddag is noodzakelijk en kan uiterlijk tot 20 februari bij autisamen@gmail.com. Na aanmelding ontvangt u meer informatie over de middag, zodat de kinderen goed voorbereid zijn. Meer informatie: www.autisamen.nl

Vorig artikelHart voor Katwijk: Katwijkse strop van 2,9 miljoen!
Volgend artikelOvereenkomst ontwikkeling ‘De Horn’