Zo trots als een pauw, Zwemmen in het geld, Scherp aan de wind zeilen, De bloemetjes buiten zetten. Zomaar een aantal spreekwoorden en gezegden die dit jaar te uitgebeeld worden op de praalwagens van  Flower Parade Rijnsburg. Het thema is dan ook niet voor niets: ´Spreekwoorden en gezegden´. Een thema waar ontwerpers en arrangeurs mee uit de voeten kunnen. Toparrangeurs afkomstig uit heel Nederland gaan aan de slag met ruim 250.000 bloemen en planten en tonen hun mooiste en nieuwste creaties. Dat maakt Flower Parade Rijnsburg zo bijzonder.

Op zaterdag 12 augustus a.s. rijdt de fleurige parade door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk.  Flower Parade Rijnsburg presenteert zich voor de 72e keer. Met twaalf praalwagens, twee muziekwagens en ruim dertig andere met bloemen versierde voertuigen is deze parade een van de mooiste in Nederland. Honderden muzikanten en figuranten maken van Flower Parade Rijnsburg tot een rijdend theater.

Tip: bezoek  op vrijdag 11 augustus de gratis toegankelijke Flower Parade Show in Bloemenveiling Royal FloraHolland in Rijnsburg. Vanaf 19.00 uur is er een sfeervolle avond barstensvol muziek en bloemen.  Hier kun je op je gemak alle wagens bekijken en fotograferen. Op zondag 13 augustus zijn de praalwagens de hele dag nog te bewonderen op de Kon. Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.

Comments

comments

DELEN