Op woensdag 28 februari en donderdag 1 maart werd voor de tweede keer het Springkussenfestijn georganiseerd in Het Dorpshuis Valkenburg. Beide dagen konden kinderen van 10:00 tot 17:00 uur springen en spelen op grote en kleine springkussens en meedoen met diverse sportieve activiteiten. Het evenement is door ruim 700 kinderen bezocht en bleek wederom een groot succes.

Terwijl de kinderen zich vermaakten in de sportzaal streken ouders en verzorgers neer in de brasserie, waar ze konden genieten van een drankje en hapje. Dankzij sponsoring van Albert Heijn Zeilmakerstraat kregen de kinderen bij binnenkomst een gratis flesje water en een vers stuk fruit om de energie op peil te houden. Kinderen maakten op beide dagen ook enthousiast gebruik van de speciale combinatieaanbieding: entree inclusief een smakelijke lunch naar keuze.

Naast springen en spelen op de diverse springkussens, deden de jonge bezoekers ook vol enthousiasme mee met verschillende sportieve clinics en workshops, waaronder een parcours door Paramedisch Centrum Valkenburg, sport- en spelactiviteiten door Welzijnskwartier en een clinic jazz dance door Gym- en Dansvereniging DWS. Sportbedrijf Katwijk bedankt alle meewerkende partijen voor hun bijdrage en kijkt uit naar de volgende editie van het Springkussenfestijn.

 

Comments

comments

DELEN