Op woensdag 1 en donderdag 2 maart wordt er een groot Springkussenfestijn georganiseerd in de sportzaal van Het Dorpshuis in Valkenburg. Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen kids komen springen, rennen en spelen op maar liefst vier grote springkussens en een megastormbaan.

Gedurende de middag kan je ook deelnemen aan diverse sportieve en leerzame activiteiten. De sportinstructeurs van Come4Sports organiseren vanaf 10.30 uur om het uur sportieve activiteiten, zoals freerunning, levend tafeltennis en trefbal. De fysio- en oefentherapeuten van Paramedisch Centrum Valkenburg zullen ook een leerzame clinic verzorgen. Kom je ook springen en spelen tijdens het Springkussenfestijn?

Het Springkussenfestijn is een gezamenlijk project van Sportbedrijf Katwijk, Welzijnskwartier Katwijk en Paramedisch Centrum Valkenburg. Het evenement heeft als doel kinderen op leuke en laagdrempelige manier in beweging te brengen en kennis te laten maken met sport en spel. Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Den Dulk, Van der Kleij Groenten en Fruit en Hoogvliet Valkenburg. Meer weten over het Springkussenfestijn? Kijk dan op www.sportbedrijfkatwijk.nl

Comments

comments

DELEN