Vanaf 2013 draagt de Stichting Sport Ondernemersfonds Katwijk (SSO Katwijk) zorg voor projecten ten behoeve van alle Katwijkse sportverenigingen en instellingen.

Zowel in 2014 als in 2015 hebben 200 Katwijkse sportvrijwilligers zonder kosten de cursus ‘reanimeren en bedienen AED’ gevolgd. Daarnaast is een subsidie gegeven aan Welzijnskwartier Katwijk opdat de cursus BHV kosteloos kon worden aangeboden aan sportvrijwilligers.

Sinds augustus dit jaar is de website www.ssokatwijk.nl online. Een website waarop de ruim 70 Katwijkse sportverenigingen en instellingen zich informatief presenteren. Op de website ook een beschrijving van de gedane projecten en daarnaast informatie van en over de Stichting Sport Ondernemersfonds Katwijk.

In 2013 heeft SSO Katwijk een eerste initiatief genomen om te komen tot een sportverkiezing in de gemeente Katwijk. Onlangs heeft wethouder Van Duijn het initiatief van SSO Katwijk overgenomen en een organisatieteam samengesteld om de Sportverkiezing Katwijk 2015 daadwerkelijk vorm te geven. Dit evenement is bestemd voor de gehele Katwijkse sportsector. Voor SSO Katwijk een reden om een substantiële financiële bijdrage te doneren ten behoeve van de Sportverkiezing Katwijk 2015. Dit mede tegen de achtergrond dat door SSO Katwijk in 2013 een enquete onder de Katwijkse sportverenigingen is gehouden om te komen tot een dergelijk evenement.

De prijswinnaars van de Sportverkiezing Katwijk 2015 worden bekend gemaakt tijdens een groots Sportgala. Het Sportgala Katwijk 2015 vindt plaats in sporthal Cleijn Duin op zaterdagavond 19 december a.s. Kandidaten voor de verschillende sportprijzen, uit alle geledingen van de Katwijkse sportwereld, zijn reeds genomineerd. Het Sportgala wordt gepresenteerd door niemand minder dan Jack van Gelder. Kaarten voor het Sportgala zijn ook te reserveren op de website www.ssokatwijk.nl.

Comments

comments

DELEN