Welzijnskwartier organiseert een bijeenkomst om ‘Positief Coachen’ in de praktijk toe te gaan passen. Samen met Bernadette Verbeek van Positief Sportief bent u welkom op maandagavond 21 november in Huize Callao.

Sporten is leuk en levert prachtige momenten op. Maar soms slaan de mooie emoties die bij de sport horen om in ongewenst of zelfs grensoverschrijdend gedrag. Sporters gedragen zich agressief, ouders zijn te fanatiek of in de omgeving van de vereniging is het een rommeltje.

Veilig sportklimaat
Het seizoen is al weer een paar maanden aan de gang en wat is nou leuker om samen te kijken en te praten hoe we de aandacht voor het veilige sportklimaat kunnen vasthouden. Hoe staan we als ouder, supporter en trainer langs de zijlijn? Genieten van het spel en belangrijker nog presteren de kinderen met plezier zonder agressie en met mensen aan de kant die volop positieve aandacht geven.

Praktische info
Datum: Maandag 21 november
Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Docent: Bernadette Verbeek van Positief Sportief
Locatie: Huize Callao

Bent u ouder, trainer of begeleider of bestuurder en kiest u voor een positieve benadering van de jeugd, en laat u inspireren om positief met onze sportjeugd om te gaan en schrijf je in via onze site voor 11 november www.welzijnskwartier.nl of mail naar sport@welzijnskwartier.nl .