Op vrijdag 7 oktober organiseert Stichting Monument Engelandvaarders Zeehostunneltje een evenement in Huis te Britten.

De doelen van dit evenement zijn het inzamelen van de eerste 3000 euro aan donaties op Voordekunst, het verkrijgen van persaandacht voor het project en het vieren van de eerste week van de crowdfundingcampagne met alle betrokkenen die werken aan het project.

Donateurs, pers en betrokkenen
Iedereen die interesse heeft in het project, zowel donateurs als pers, is van harte welkom in Huys te Britten. Tevens worden er ook een aantal gasten uitgenodigd die betrokken zijn bij het project zoals cabaretier Paul van Vliet en een aantal vertegenwoordigers van de Gemeente Katwijk.

De vluchtpoging van zijn vader
Hans Vingerling en George Saryusz Makowski, beide bestuursleden van de stichting, zullen een lezing geven over de geschiedenis van de Engelandvaarders waarbij Makowski onder andere het verhaal vertelt over de vluchtpoging van zijn vader. Kunstenaar Jurriaan van der Hall vertelt uitgebreid over het ontwerp van het monument een laat exclusief voor de bezoekers van het evenement de eerste modellen zien. Tevens wordt de kano geveild die gebruikt is tijdens de voorstelling De Engelandvaarders.

Praktische info
Begintijd: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Eindtijd: 23.00 uur
Plaats: Huys te Britten, Zaal Brittenburg
Aanmelden: engelandvaarderskatwijk@gmail.com

crowdfunding-ev-flyer-a5-versie-2-def-1

Comments

comments

DELEN