Startersdagen.com, Economie071 en Rabobank Leiden-Katwijk organiseren woensdag 31 augustus een gratis Startersdag071 in HUBspot. De dag is bedoeld voor oriënterende starters, starters en jonge ondernemers. Deze startersdag kent een grootse opzet met 18 kennispartners.

Waarom een startersdag?
80% van de beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven blijkt na 18 maanden alweer te zijn gestopt. Het gebrek aan een goede voorbereiding is daarvan meestal de oorzaak. Daarom biedt Startersdagen.com de kans op een goede voorbereiding door het organiseren van Startersdag071. De avond wordt gevuld met een startersmarkt, seminars en diverse sprekers. Verschillende thema’s komen aan de orde, zoals klantmanagement, (online) marketing en reclame, bedrijfsbegeleiding, financieel advies en ICT.

Afwisselend programma
De Leidse Wethouder Robert Strijk zal de avond openen om 18.45 uur. Daarna begint de startersmarkt, waar minimaal 16 standhouders aanwezig zijn met gratis advies voor startende ondernemers. Gastheer Rudo Slappendel van Rudeboy Media zal de aanwezigen meenemen in het verdere aanbod. Zo zijn er twee ronden met presentaties, seminars of workshops. Deze presentaties dekken verschillende thema’s waar starters tegenaan lopen, zoals financiering, het bereiken van de klant, merkbescherming, een ondernemingsplan schrijven, enzovoorts. Daarnaast worden er plenaire powersessies georganiseerd, waar ervaren ondernemers ter inspiratie hun verhaal vertellen.

Aanmelden
De startersdag is op woensdag 31 augustus in HUBspot aan de Langegracht 70 in Leiden. Het officiële programma start om 18.45 uur. Aanmelden kan via www.startersdagen.com/Leiden2016.

Comments

comments

DELEN