Startende ondernemers uit de regio zijn op woensdag 7 december vanaf 16.00 uur welkom in het Paard van Troje in Den Haag, voor Startup Cinema. Onder leiding van rasinterviewer Ronnie Overgoor (7Ditches TV), delen bekende en onbekende ondernemers open en eerlijke verhalen over hun eigen start als ondernemer. Want een starter kan altijd leren van de blunders, lessen en persoonlijke verhalen van anderen. Live én op video vertellen succesvolle ondernemers als Jeroen van Glabbeek van CM en Neil Curry van eVision Software over hun keuzes en leermomenten. Naast leren en geïnspireerd worden, is Startup Cinema een netwerkevent voor 300 startende ondernemers uit de regio. Rabobank organiseert dit event, speciaal voor startende ondernemers en andere geïnteresseerden (klant of geen klant) die met ondernemersplannen rondlopen.

Tijdens Startup Cinema zorgt interviewer Ronnie Overgoor met de andere sprekers en hun videofragmenten, voor een wildwaterbaan aan inspirerende ervaringen en lessen over hun weg naar succesvol ondernemerschap.

De sprekers
Neil Curry (eVision Software) verbaasde zich over de ouderwetse manier waarop de olie- en gasindustrie in control wil zijn over operaties en daarmee ongelukken probeert te voorkomen. De digitalisering daarvan door eVision slaat nogal aan: het bedrijf is nu wereldmarktleider in deze ‘control of work’ software. Ze sluiten een beursgang van hun bedrijf niet uit. En in september won eVision de jaarlijkse Haagse ondernemersprijs De Zilveren Ooievaar.

Jeroen van Glabbeek (CM) werd al tijdens zijn studie groot met SMS-diensten en anticipeerde daarna steeds op nieuwe mobiele technologie. Zijn bedrijf is nu groot geworden maar heeft nog steeds geen managers. “Want die irriteren en vertragen maar”, volgens Jeroen van Glabbeek.

Programma en aanmelden
Iedereen die zich heeft aangemeld, is vanaf 16:00 uur welkom in het Paard van Troje. Het programma start om 16:30 uur en duurt tot 18:00 uur. Aansluitend is er een gezellige netwerkborrel tot ongeveer 19:00 uur. Vanwege de grote animo is aanmelden verplicht via: www.ikgastarten.nl/startupcinema. Ook collega-ondernemers zijn van harte welkom en kunnen zich via dezelfde link inschrijven.

Comments

comments

DELEN