Zowel in 2013 als in 2015 is door Stichting Sport Ondernemersfonds Katwijk (SSO Katwijk) de (herhalings)cursus ‘reanimeren en bedienen AED’ aangeboden aan de Katwijkse sportverenigingen. Beide malen is de cursus door zo’n 200 sportvrijwilligers gevolgd.
Gezien de positieve reacties van de sportverenigingen en vrijwilligers heeft het bestuur van SSO Katwijk besloten om de (herhalings)cursus nogmaals kosteloos aan te bieden aan maximaal 200 sportvrijwilligers. De cursus kan worden gevolgd door vrijwilligers die nog niet eerder een dergelijke cursus hebben gevolgd en door vrijwilligers die ‘op herhaling’ gaan.
De cursus wordt ook deze keer verzorgd door Hulsbosch & Broekhoff. Zij hebben ervaring in het geven van opleidingen in acute medische hulpverlening en zijn inmiddels vertrouwd met tal van sportverenigingen in Katwijk.
De cursussen worden gegeven op de accommodaties / in de clubgebouwen van Katwijkse sportverenigingen. De desbetreffende sportvereniging treedt hierbij op als gastheer voor een groep van 12 cursisten.

Aanmelding
Alle sportverenigingen / instellingen in Katwijk worden uitgenodigd om vrijwilligers aan te melden die de gratis Reanimatie / AED (herhalings)cursus willen volgen. Daartoe kan men zich inschrijven via de website www.hulsboschenbroekhoff.nl..
Alle Katwijkse sportverenigingen / instellingen hebben hierover – via email – een berichtgeving ontvangen. De aanmelding is mogelijk van 1 tot 31 oktober 2016.
De cursusavonden worden van november 2016 tot en met maart 2017 gehouden.
Bij een te groot aantal inschrijvingen zal er een evenwichtige verdeling van het aantal beschikbare cursusplaatsen over de verenigingen en instellingen plaatsvinden.
Indien hiervan sprake is zal men hierover worden geïnformeerd.

Comments

comments

DELEN