Een techniek workshop voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar: dat maakt nieuwsgierig! Kinderen die er iets meer van willen weten, zijn van harte uitgenodigd binnen te lopen bij een gratis workshop Timmeren met oud hout die door Technika 10 Leiden op maandag 25 juli tussen 11.00 en 14.00 uur bij de Strandbieb wordt gegeven. Een feestje om langs te gaan!

De klus die tijdens de inloopworkshop geklaard moet worden, luidt: timmer een spijkerbeeld. De kinderen worden in de Strandbieb begeleid door Technika 10 Leiden. Deze stichting is meer dan 15 jaar geleden opgericht en bestaat uit een groep vrouwen met jarenlange ervaring in het organiseren van technische activiteiten voor kinderen. Vrouwen met verschillende achtergrond, maar allemaal met een opleiding in techniekeducatie.
Zij vinden het belangrijk om de technische vaardigheden en kennis bij kinderen te bevorderen. Een deurmat alarm maken, een boormachine gebruiken, een kistje timmeren, figuurzagen, werken met zonnepaneeltjes. Technika 10 wil kinderen interesseren voor techniek en laten zien dat techniek leuk is voor zowel jongens als meisjes. Stichting Technika 10 Leiden organiseert cursussen, workshops en verjaarspartijtjes. De kinderen maken altijd leuke werkstukjes en leren, al knutselend, veel over techniek. En de werkstukjes mogen aan het eind mee naar huis.

Meedoen?
Wil je meedoen aan deze bijzondere techniekworkshop aan zee? Dat kan op woensdag 25 juli tussen 11.00 en 14.00 uur bij de Strandbieb. De deelname is gratis en je kunt gewoon inlopen. De Strandbibliotheek in Katwijk is te vinden op het strand ter hoogte van de Oude Kerk, links naast het strandpaviljoen Het Strand. Graag tot ziens bij de Strandbieb in Katwijk!

Comments

comments

DELEN