Zingen is voor iedereen. Zingen ontspant en geeft energie. Wie daar zelf het bewijs van wil ervaren, moet zich zeker aanmelden voor de workshop ‘Zingen op het strand’ bij de Strandbibliotheek in Katwijk.

Op woensdag 20 juli vanaf 19.30 uur neemt zangdocente Annemarie Willems de deelnemers mee op een zangavontuur aan zee. En wedden dat dat heel goed gaat lukken?

Breed repertoire
Tijdens deze ontspannende workshop kan iedereen kennis maken met een breed repertoire: canons, een jazzy lied en iets Afrikaans. Een deelnemer aan een eerdere zangworkshop liet de volgende enthousiaste reactie optekenen: “Annemarie neemt je mee in het ervaren van meerstemmige harmonie op een manier waar iedereen zich in kan vinden.” De workshop vindt plaats in de Strandbibliotheek, we sluiten buiten af waardoor we de zee toe kunnen toezingen. Willems brengt bij deze zangworkshop aan het strand haar professionaliteit mee maar vooral heel veel plezier. Een echte aanrader voor iedereen! Kijk voor meer informatie op: www.annemariewillems.nl.

Meedoen?
Er kunnen maximaal 30 deelnemers worden geplaatst voor de zangworkshop Zingen op het strand. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Toegang: Є 4,-. Kaarten zijn te koop in de vestigingen van Bibliotheek Katwijk en via www.bibliotheekkatwijk.nl. Ga op de website naar de Kaartverkoop, kies de activiteit van je keuze, betaal met iDeal en print je toegangskaart(en). De Strandbieb in Katwijk is gevestigd op het strand ter hoogte van de Oude Kerk, links naast strandpaviljoen ‘Het Strand’. Tot zings!

Comments

comments

DELEN