Zaterdag 9 september werd het Interkerkelijk (beach)volleybaltoernooi Strandkracht! georganiseerd door Welzijnskwartier en Beach Club Katwijk. Waar het vanwege windkracht 6 a 7 op 24 juni 2017 niet door kon gaan, werden nu naar hartenlust de ballen van de grond gehouden en over het net gespeeld.

Door de vele regen van de dag en nacht ervoor werd er uitgeweken naar sporthal de Boorsmazaal. Daar werden in een positieve sfeer poulewedstrijden gespeeld door de kerkgangers. Om de tijd van de verwerking van de uitslagen te doden, werden de teams qua samenstelling gehusseld. Mede hierdoor kwam het contact tussen de deelnemers tot stand.

De finale werd gespeeld door twee teams die vorig jaar ook al in de finale stonden, alhoewel beiden in een andere samenstelling.  ’t Kruispunt met team Oranje moest het opnemen tegen Oecumenisch/PKN. Net als vorig jaar is Oecumenisch/PKNteam met de eer gaan strijken. De derde plaats was voor het team van CJV/YMCA. Om het geheel in zomerse sferen af te sluiten kregen de winnaars naast de medaille nog een zonnige krans omgehangen.

Foto’s, gemaakt door PCSFotografie zijn te vinden op Facebook: Welzijnskwartier Ondersteuning Kerkelijk Jeugdwerk.

 

Comments

comments

DELEN