Een handvol studenten van de Amsterdamse studentenvereniging L.A.N.X. had als opdracht voor hun ontgroening om vrijwillig loten te verkopen voor de jubileumloterij van De Wilbert. En dat deden ze met verve.

De ‘novieten’, zoals de eerstejaars worden genoemd, haalden in twee weken tijd, met een uurtje lotenverkoop per dag, maar liefst 2.129 euro op. En het mooie is: volgens de administratie is het winnende lot 0886, goed voor een scooter ter waarde van 1800 euro, door hen verkocht! Heeft u deze jongelingen aan de deur gehad en een lootje van hen afgenomen, dan is het zeer raadzaam om de loten op te zoeken en de uitslag te controleren op marente.nl.

De loterij maakte deel uit van de fancy fair van De Wilbert, die afgelopen zaterdag plaatsvond. De totale opbrengst van de dag, inclusief de voorverkoop van de loterij door de studenten, bedroeg maar liefst 14.222 euro.

Het bestuur van de Stichting Rekreatieve Activiteiten DeWilbert dankt de vele vrijwilligers en (lokale) ondernemers die ook dit jaar weer een bijdrage hebben geleverd. De opbrengst is bestemd voor het rijdend houden van de rolstoelbussen en ontspanningsactiviteiten voor de bewoners in het verpleeghuis. En dat gaat zeker goed komen met dit mooie bedrag!

Foto: Studenten in actie voor De Wilbert