KATWIJK – Om het inzamelen van oude apparaten en lampen te stimuleren, organiseert de regio Leiden in samenwerking met Wecycle een inzamelactie.

Vanaf vandaag kunnen de inwoners van Katwijk afgedankte kleine elektrische apparaten en kapotte spaarlampen inleveren bij de milieustraat.

Inzamelstichting Wecycle organiseert de inzameling en recycling van oude apparaten en kapotte lampen. Dit allen doen zij in samenwerking met gemeenten, kringloopbedrijven, winkels, installateurs, kindersboerderijen en consumenten.

Tijdens het inleveren van je oude apparaten en/of kapotte lampen bij de milieustraat, kan je ter plekke jouw punten doorgeven aan Wecycle. De 25 gemeente met de meeste punten per inwoner maken kans op een sponsorcheque van 1000 euro voor een lokaal goed doel. Het lokale goede doel voor de Katwijk is de intocht van Sinterklaas.

Naast het inzamelen voor het lokale goede doel, kun je zelf ook prijzen winnen. Elke keer als je opnieuw bij de milieustraat inlevert, kun je ter plekke jouw punten doorgeven op de website van wecycle. Nadat je jouw punten hebt doorgegeven ontvang je een bevestigingsmail waarin staat of je een nieuw apparaat hebt gewonnen.

De actieperiode is tot 31 augustus. Voor meer informatie, kijk je op de website: www.milieustraat.wecycle.nl

Comments

comments

DELEN

1 REACTIE

Comments are closed.