Fietsen voor een goed doel: dat is wat het Team De Brug hoopt te gaan doen op donderdag 23 tot en met zaterdag 25 juni. Met Cycle for Hope Rondje Nederland wordt geld opgehaald voor diverse projecten van De Hoop ggz. Het Katwijkse team fietst voor de plaatselijke verslavingszorgorganisatie De Brug Midden-Nederland.

Het is niet de eerste keer dat Team De Brug meedoet aan Cycle For Hope. Vorig jaar en het jaar ervoor stonden er ook Katwijkse fietsers aan de startlijn. Toen is er gul gesponsord. Onze hoop is, dat dit nu weer gebeurt. Team De Brug staat van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 juni op de trappers. Het gaat om een estafette van 1200 kilometer op de fiets in 48 uur. Daarmee is het eigenlijk een ‘Rondje Nederland’.

Iedereen is 23 juni van harte welkom bij Recreatiepark Noordduinen, Campingweg 1 Katwijk aan Zee. U kunt de wielrenners dan op een warm onthaal trakteren! Hier is ook van alles te doen voor jong en oud. De eerste auto’s zullen vanaf 18.45 uur binnen komen vanuit Dordrecht. De wielrenners arriveren tussen 20.45 en 22.15 uur. U kunt Team De Brug ondersteunen door naar de site van Cycle For Hope te gaan en bij ‘Teams’ Team De Brug Katwijk te kiezen, daarna kunt u het hele team of per wielrenner een donatie geven.

Team De Brug:
Facebook: www.tiny.cc/CFH1
Twitter: www.tiny.cc/CFH2
Youtube: www.tiny.cc/CFH3

Meer info De Brug: www.debrughelpt.nl
Adres De Brug Midden-Nederland: Schaepmanstraat 1, 2221 ER Katwijk
Telefoon (071) 403 37 33

Comments

comments

DELEN