Vanaf donderdag 2 juni houdt het team sociale ondersteuning spreekuur in het Dorpshuis in Valkenburg.  Het spreekuur is er elke donderdag van 11.30 tot 12.30 uur. Het team sociale ondersteuning was al op twee plekken in de gemeente actief. Zo kon u al dagelijks terecht in ‘de Burgt’, in Rijnsburg  of in ’t Kwadrant in Katwijk aan Zee. Hier is nu ook de locatie Dorpshuis Valkenburg aan toegevoegd.

Wethouder Gerard Mostert licht toe: “Uit gesprekken met inwoners van Valkenburg is gebleken dat er behoefte is aan een contactpunt  ‘dichter bij huis’. Met dit nieuwe spreekuur wordt in deze behoefte voorzien. Het team sociale ondersteuning kan overigens ook op huisbezoek komen, als dat nodig is.”

Het team sociale ondersteuning is er voor al uw vragen over werk, financiën, wonen, zorg, welzijn, voorzieningen en dagbesteding. Een medewerker uit het team bedenkt samen met u  een oplossing. Uw eigen mogelijkheden en kwaliteiten staan hierbij centraal. Ook wordt er met u bekeken of iemand uit uw omgeving u kan helpen.

U heeft voor het team sociale ondersteuning geen doorverwijzing nodig. U kunt gewoon binnenlopen. Mogelijk adviseert uw huisarts of wijkverpleegkundige u contact op te nemen met het team. Maar u kunt ook zelf contact met ons opnemen. U kunt ook bij ons terecht als u zich zorgen maakt om iemand anders. Bijvoorbeeld uw moeder of buurman. Als u dat prettiger vindt, kunt u ook anoniem om hulp vragen. Ga voor meer informatie naar www.teamsokatwijk.nl of bel met (071) 406 51 00

Comments

comments

DELEN