Het team sociale ondersteuning start nu ook in Valkenburg. Vanaf donderdag 2 juni houdt het team sociale ondersteuning spreekuur in het Dorpshuis in Valkenburg. Het spreekuur is er elke donderdag van 11.30 tot 12.30 uur. Het team sociale ondersteuning was al op 2 plekken in de gemeente actief. Zo kon u al dagelijks terecht in de Burgt, in Rijnsburg of in ’t Kwadrant in Katwijk aan Zee.

Wethouder Gerard Mostert licht toe: “Uit gesprekken met inwoners van Valkenburg is gebleken dat er behoefte is aan een contactpunt ‘dichter bij huis’. Met dit nieuwe spreekuur wordt in deze behoefte voorzien. Het team sociale ondersteuning kan overigens ook op huisbezoek komen, als dat nodig is.”

Het team sociale ondersteuning is er voor alle vragen over werk, financiën, wonen, zorg, welzijn, voorzieningen en dagbesteding. Een medewerker uit het team bedenkt samen met de hulpvrager een oplossing.

Bij het team sociale ondersteuning kan iedereen gewoon binnenlopen. Het team is telefonisch te bereiken op 071 406 51 00.

Comments

comments

DELEN