Tenniskids van harte welkom op Zee en Duin

Vanaf begin april staat het nieuwe buitenseizoen op Zee en Duin weer voor de deur. Een mooie gelegenheid voor jong en oud om kennis te maken met tennis. Dit geldt natuurlijk ook voor de kleinsten onder ons, want tennis kan vanaf jonge leeftijd al gespeeld worden.
Voor kinderen vanaf 5 jaar geven wij op Zee en Duin al tennisles. Dit alles natuurlijk toegepast op de mogelijkheden die horen bij de leeftijd en toegespitst op de belevingswereld. Zo wordt er met speciaal materiaal op kleinere veldjes gespeeld. De ballen zijn groter en zachter, de rackets kleiner en lichter terwijl de veldjes een stuk minder groot zijn. Door deze aanpassingen zult u merken dat uw kind al heel snel klaar vaardig genoeg is om wedstrijdjes te kunnen gaan spelen.

De actieve jeugdcommissie op de club zorgt ervoor dat er naast de lessen ook voldoende activiteiten zijn op het tennispark zoals onderlinge oefenwedstrijden, clubkampioenschappen, minitoernooitjes en voor de ouderen zelfs een competitie en een jeugdkamp. Op deze manier krijgen de kinderen al snel het gevoel welkom te zijn op de club.

Is uw zoon of dochter 5, 6 of 7 jaar oud, dan is hij of zij van harte uitgenodigd om vanaf dinsdag 5 april te komen trainen. De trainingstijd is van 16:00 tot 17:00 uur. Wanneer uw zoon of dochter tennis graag wilt leren, of het eerst een paar keer wil aankijken, dan kunt u zich opgeven door een mail te sturen naar bobiterson@outlook.com. Wij hopen weer een veel nieuwe kinderen te mogen verwelkomen.