Geslaagde fiets- en scootmobieltocht en een heerlijke High tea bij de Binders.
Samen met de Algemene Bond voor Ouderen van Katwijk organiseerde het Welzijnskwartier afgelopen week een fiets-scootmobieltocht tijdens het Zomers Palet voor ouderen. En een aantal scootmobielers was echt op leeftijd. Deze vrouwen van 95, 93 en 90 reden er lustig op los door de duinen. Toch wel een beetje lang vond mevrouw Minnee. Ze kreeg hier en daar wat pijntjes. Maar dat weegt zeker niet op tegen de gezelligheid met elkaar en natuurlijk de heerlijke lunch bij VV Valken. Het is altijd een gerust gevoel als er een stand by is van Welzorg scootmobiel-service en alle andere begeleiding die ons kunnen helpen bij calamiteiten.
Ook de fietsers genoten van de tocht van 25 km door de duinen. Ze gaan een beetje sneller, en zoeken de gezelligheid op. Een sportieve ochtend om met een goed gevoel terug te kijken en zeker voor herhaling vatbaar.

High tea
Het was een jolige boel bij Binders op woensdagmiddag bij de Binders. Zeker 50 ouderen wilden maar al te graag zich laten verwennen met de lekkere zoete hapjes en een heerlijke hartige taart gemaakt door de deelnemers van Binders. Het Zomers Palet-lied werd weer vrolijk ingeoefend door Aad en Maria, én… het gaat steeds beter. Gelukkig was het niet zo warm. Na afloop nog een heerlijk ijsje, maakte deze middag tot een waar feestje.

Vergeet niet te komen a.s. dinsdagmiddag 25 juli a.s.om 15.00 uur naar de ‘Fotoshoot en Blij dat ik rij’  in Zwanenburg. In een notendop vertelt Arie Zwanenburg alle kneepjes van het autorijden voor en u als gebruiker en al wat ouder in het verkeer. En U wordt ook nog op de foto gezet in een ludieke old mobiel. Een foto om te bewaren en aan iedereen te laten zien. Lingo staat op woensdag 26 juli van 10.00-12.00 uur staat op het programma in de Hoornes Bibliotheek. Vindt u het ook zo leuk om woorden te raden, dan kunt u zich nog aanmelden voor de Lingo.

Programma komende weken:
Dinsdag 1 augustus 15.00-17.00 Zelf Harige hapjes maken in de Coligny
Woensdag 2 augustus 11.00-16.00 uur Sloepentocht (nog enkele plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij).
Dinsdag 8 augustus vanaf 14.00 bent u welkom in de tent van het Noordzee festival op het strand.
Woensdag 9 augustus 15.00-17.00 Jeu de Boules in het Westerpark in Rijnsburg
Dinsdag 15 augustus 10-00-12.00 eet en beweegspelen in Buurtcentrum Wiek
Woensdag 16 augustus 15.00-17.00 de afsluiting in de Wilbert met een spetterende show van de Sweet Memories.

U kunt zich nog steeds aanmelden voor diverse activiteiten. Weet u het programma niet meer, dan kunt u bellen naar Welzijnskwartier (071-4033323) n kunt u zich opgeven. Voor het programma kunt u ook op de site kijken bij www.welzijnskwartier.nl/nieuws/. Heeft u zich al opgegeven, dan bent u automatisch ingeschreven en krijgt u geen bericht meer.

 

Comments

comments

DELEN