Heb je zin om te zingen in een kinderkoor maar weet je niet welke? Kom dan woensdagmiddag 6 juli naar de open repetitie met aansluitend het mini-concertje van kinderkoor The Leiden Choristers.

Het kinderkoor The Leiden Choristers was voorheen bekend onder de naam Ruach. Op 6 juli kun je hen in de serre van De Wilbert van 17.00 tot 18.00 uur zien en vooral horen zingen. Na deze doorstart onder de nieuwe dirigente Hester Westra willen de koorleden het muzikale jaar gezellig en muzikaal afsluiten. Iedereen van zes tot vijftien jaar is van harte welkom bij dit enthousiaste koor.

Westra: “We zijn nu met een paar koorleden, maar wat zou het gaaf zijn als we op de eerste repetitie na de zomerstop op woensdag 31 augustus al een paar nieuwe koorleden zouden kunnen begroeten? Daarom hebben we ook dit plannetje voor een open repetitie en mini-concertje op woensdag 6 juli bedacht. En wil je meezingen om te kijken of je het leuk vindt, zorg dan dat je er om 16.45 uur bent. Dan kunnen we eerst even kennismaken.”

Oefenen in De Wilbert en meer…
Gewoonlijk wordt er elke woensdagmiddag van 16.30 tot 18.00 uur gerepeteerd in de kapel van De Wilbert aan de Overrijn. Het koor zingt mooie Engelse koormuziek en liederen in verschillende andere talen. Plezier in samen muziek maken op niveau staat daarbij centraal. Westra: “Natuurlijk willen we na de zomer kleine optredens gaan verzorgen. Wie vindt het dan niet leuk dat familie en bekenden komen kijken en vooral luisteren hoe goed ze de muziekstukken hebben ingestudeerd? Deze kinderen kijken er nu al zo naar uit.”

Kom 6 juli dus vooral kijken, luisteren en misschien later zelfs wel meedoen met The Leiden Choristers. Voor meer informatie kunnen je terecht op de Facebookpagina van The Leiden Choristers en de website www.theleidenchoristers.nl

Comments

comments

DELEN