KATWIJK – Katwijk heeft er een nieuwe theatergroep bij, Raakvlak. Opgezet op initiatief van het cultuurproject The Art Squad Katwijk van Welzijnskwartier en helemaal gericht op jongeren en jong volwassenen.

Iedere maandagavond komen zij bij elkaar in JVC De Schuit om zich hier, onder begeleiding van ervaren theatermakers, bezig te houden met theateroefeningen & games.

“We zijn in februari begonnen met een handvol jongeren, met en zonder theaterervaring. Inmiddels zit de groep 16 t/m 21 jaar al bijna vol”, vertelt Mirjam Ouwehand en ze wijst naar de groep toneelspelers die zich nieuwsgierig om ons heen verzamelen. “Op dit moment zijn ze nèt begonnen met een script, geschreven door mijn collega Willem Plug, welke we met hulp van getalenteerde filmmakers zullen omzetten tot korte film.”

Een van de eerste presentatie van de groep zal plaatsvinden op zaterdag 24 juni tijdens het festival Moods in the Woods. Dit festival vol muziek, dans en toneel vormt de afsluiter voor de Week van de Amateurkunst die van 17 tot en met 24 juni wordt gehouden.

Meedoen?
Dat kan! Ook als je nog geen 16 bent. Raakvlak zal binnenkort namelijk een tweede groep starten: 13 t/m 15 jaar, welke op de woensdagavonden tussen 19:30 en 21:30 bij elkaar komen. Zij zullen zich voorlopig met name gaan richten op het ontwikkelen van de improvisatieskills.

Meer informatie en/of inschrijven kan op emailadres: ArnovandenBerg@welzijnskwartier.nl

Comments

comments

DELEN