Op woensdag 9 november vindt een bijeenkomst van het Alzheimer Café plaats in dienstencentrum Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62 Katwijk.

Alzheimer Café Katwijk is een ontmoetingspunt voor patiënten, familieleden, hulpverleners en overige belangstellenden die meer willen weten over leven met dementie. Asli Filiz, sociaal werker Welzijnskwartier Mantelzorgondersteuning informeert bezoekers over de mogelijkheden van informele zorg en respijtzorg.

Inloop vanaf 19.00 uur. Start programma 19.30 uur. De bijeenkomst eindigt tussen 21.15 en 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

Op het moment dat een ziekte iemands leven binnensluipt, kan dit het hele leven flink door elkaar schudden. Als een diagnose los komt staat de wereld van een patiënt en diens omgeving op zijn kop. Een hersenziekte zoals dementie, heeft een ontzettende impact op het leven; het vraagt van betrokkenen om de nodige aanpassingen. Ondersteuning op allerlei terreinen van het dagelijks leven is op den duur nodig. Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven over de verschillende mogelijkheden van ondersteuning in het leven met dementie, zoals de inzet van informele zorg en respijtzorg.

Het Alzheimer Café Katwijk is een samenwerkingsverband tussen Curadomi, DSV, GGZ Rivierduinen, Topaz, Welzijnskwartier, Marente en Alzheimer Nederland.
Indien u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Corrie van Dijk, Topaz Overduin tel. 071-4056111.
Alzheimer Cafe Katwijk is ook via twitter te volgen: http:// twitter.com/AlzheimCafeKatw

Comments

comments

DELEN