KATWIJK – Het weer kon niet mooier en de sfeer niet beter. Het was dus geen verrassing dat er op de fancy fair van De Wilbert aan het einde van de dag een mooi bedrag bekend kon worden gemaakt. Maar dat de SRAW – de eigen goede-doelenstichting van De Wilbert en organisator van de fancy fair – 15.986 euro op de bankrekening mag bijschrijven, overtrof alle verwachtingen.

‘Alles zat dit jaar mee’, zegt Patrick Ravensbergen, voorzitter van de SRAW. ’23 graden en een zonnetje. Beter weer kun je je niet wensen. Bovendien was het evenement uitgebreid met weer een paar leuke spelonderdelen. En ik krijg echt de indruk dat Katwijkers onze binnentuin hebben gevonden. Het enorme terras zat stampvol. Terwijl kinderen zich vermaakten bij de pony of op het springkussen, luisterden de ouders onder het genot van een drankje naar de live muziek van Rob Baars en Wouter Kiers. Een ideale combinatie.

’Een evenement als de fancy fair, kan niet bestaan zonder de medewerking van andere partijen. ‘Zonder de lokale middenstand zijn we nergens. We hebben weer zoveel gesponsord gekregen van de winkeliers dat ik daar bijna kippenvel van krijg. En als tweede groep moet ik een diepe buiging voor onze 90 vrijwilligers maken. Wat een toppers. Want vergis je niet: vrijwilliger zijn op de fancy fair is aanpoten. Dit succes is dan ook zeker hun succes. En een succes voor de bewoners van De Wilbert, waar we het allemaal voor doen. Want voor 16.000 euro kun je een hoop leuke dingen betalen…’

Hoogtepunt van de fancy fair is de trekking van de loterij, met een scooter ter waarde van 1800 euro als hoofdprijs. Die is gevallen op lotnummer 7138. De winnaar heeft zich nog niet gemeld.

Comments

comments

DELEN