VALKENBURG – Muziekschool Katwijk bestaat 40 jaar. En wie jarig is, die trakteert. Dat doet de muziekschool onder andere met drie masterclasses door Nederlandse topmusici.

Het Poplab trapt op zaterdag 6 mei af met een masterclass door drie muzikanten die hun sporen in de Nederlandse popmuziek ruim hebben verdiend: Cyril Directie (drums), Manuel Hugas (bas) en Jerôme Hol (gitaar). Plaats van handeling is The Box Studio’s in Valkenburg. In juni volgen twee masterclasses voor liefhebbers van klassieke muziek met Tania Kross en Lucia Swarts.

De traktatie
Ter gelegenheid van het jubileum wil de muziekschool de leerlingen en andere muziekliefhebbers graag trakteren op iets bijzonders: een inspirerende, leerzame muzikale ervaring. Hoe kan dat nou beter dan door muzikanten uit de top van de Nederlandse muziek uit te nodigen om bij ons les te komen geven? Tijdens de masterclass gaan deelnemers samen met andere muzikanten aan de slag. Het is tegelijk een unieke mogelijkheid om deze topmusici te ontmoeten en inspirerende verhalen te horen over hoe hun muzikale pad is verlopen.

Aanmelden en publiek
Wil je ook meedoen met de Poplab Masters? Meld je dan snel aan bij de muziekschool via muziekschool@katwijk.nl of tel. (071) 406 5781.

Comments

comments

DELEN