Jack v.d. Berg is per direct geen hoofdtrainer meer van de voetbalvereniging Katwijk. Volgens de website van de club heeft het clubbestuur in goed overleg met Jack het contract ontbonden.

Technisch directeur Cees Bruinink neemt tijdelijk de honneurs waar. Na de teleurstellende nederlaag van afgelopen zaterdag kwamen er diverse gesprekken op gang. Hieruit bleek dat er te weinig synergie is/was tussen Jack en de spelersgroep. Op basis van deze gesprekken is besloten dat het beter is om de samenwerking te beëindigen.

Jack van den Berg werd begin februari aangesteld als nieuwe hoofdtrainer, nadat de toenmalige hoofdtrainer Dick Schreuder op een aanbieding van Philadelphia Union inging. De 59-jarige Van den Berg kwam over van ASWH uit Hendrik Ido Ambacht. De Rotterdammer is als hoofdtrainer in totaal 7 keer kampioen geworden. Met ASWH behaalde Van den Berg de algehele amateurtitel.

Jack stapte vorig seizoen op een lastig moment in. Ondanks de moeilijke omstandigheden werd de voorsprong in de laatste 15 wedstrijd behouden, waardoor VV Katwijk kampioen werd van de Tweede Divisie.

Aanstaande zaterdag zal technisch directeur en oud hoofdtrainer Cees Bruinink op nadrukkelijk verzoek van de spelersraad als hoofdtrainer voor de groep staan. Dit betreft een tijdelijke oplossing.