NOORDWIJK – Stoppen met roken heeft altijd zin! Zowel voor uw eigen gezondheid als voor die van mensen in uw omgeving. Het nieuwe jaar is een mooi moment om uw sigaret voor eens en altijd uit te maken. Maar mensen ervaren stoppen met roken als erg moeilijk. De nicotine in de sigaret werkt zeer verslavend. De kans om succesvol te stoppen is met professionele begeleiding en steun tot acht keer hoger dan bij stoppen zonder hulp. Voor wie begeleiding wil, start op donderdag 25 januari de groepstraining ‘Rookvrij! Ook jij?’ in Noordwijk

Samen stoppen
Steun van anderen, het uitwisselen van ervaringen met andere mensen en de betrokkenheid naar elkaar zijn belangrijk voor het slagen van een stoppoging. Deze extra steun wordt door de deelnemers aan de training ‘Rookvrij! Ook jij?’ als zeer positief ervaren. De training duurt zeven weken en bestaat uit zeven bijeenkomsten van anderhalf uur. Niet roken bespaart je veel geld: als je een pakje per dag rookt, blaas je bijna 2.500 euro per jaar de lucht in!

Training is samenwerkingsproject
De training wordt georganiseerd door de GGD Hollands Midden, SineFuma en Marente. Alle zorgverzekeraars vergoeden deze training uit de basisverzekering. Sommige verzekeraars rekenen daarbij ook het Eigen Risico niet. Voor informatie hierover, kijk op www.rookvrijookjij.nl.

Informatie aankomende training
De training start donderdag 25 januari. De bijeenkomsten duren van 19.30 uur tot 21.00
uur en vinden plaats bij Marente, Jeroen aan het Jeroenspark 1 in Noordwijk. Alleen de
laatste bijeenkomst, 14 maart, is op een woensdag.

Aanmelden
Kijk voor contactgegevens, alle voorwaarden en aanmelding op www.rookvrijookjij.nl of
bel met SineFuma: 076 – 889 51 95. Aanmelden kan tot 18 januari.

Comments

comments

DELEN