KATWIJK – Het studiejaar 2017-2018 van mboRijnland is de derde donderdag in september feestelijk geopend. Het is een bijzondere start, want het is ook het eerste studiejaar van mboRijnland. ROC Leiden en ID College zijn nu officieel opgegaan in mboRijnland.

De start van het eerste studiejaar van mboRijnland is een feit. Bestuursvoorzitter Otto Jelsma is trots en prees de medewerkers: ‘Afgelopen jaren was een wildwaterbaan en we hebben snoeihard gewerkt. Het is voor onze studenten en docenten fantastisch dat de toekomst van het mbo-onderwijs nu verzekerd is. We zijn er samen sterker uitgekomen.’ Jelsma kijkt uit naar de toekomst: ‘We kunnen nu samen onze energie richten op het onderwijs en onze studenten, daar doen we het voor.’

Vakmanschap, verbinding en vertrouwen
Studenten leren bij mboRijnland een vak waar de samenleving echt iets aan heeft. Met ‘mbo’ in de naam laat mboRijnland zien hoe trots ze zijn op ons middelbaar beroepsonderwijs en de studenten. Rijnland verwijst naar de regio waarin de instelling actief is. mboRijnland heeft scholen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Woerden en Zoetermeer. Al die vestigingen werken samen met bedrijven en maatschappelijke instellingen. Bij mboRijnland staat vakmanschap, verbinding en vertrouwen centraal.

Comments

comments

DELEN