Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg zijn prachtige dorpen. De Rabobank is trots op de omgeving waarin ze actief is en draagt er graag aan bij. Denk aan Vliegveld Valkenburg, het strand in Katwijk en de bedrijvigheid rondom het Floraterrein in Rijnsburg. En dan de mooie wijken, verenigingen en stichtingen niet te vergeten. Maar stel je eens voor dat we die nog mooier kunnen maken?!

Avond in het teken van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg
Op 30 januari organiseert Rabobank Leiden-Katwijk een klantenavond in TriPodia. Een van de  sprekers is wethouder Klaas Jan van der Bent. De ontwikkeling van Vliegveld Valkenburg en de start van Drone Valley zijn actuele onderwerpen. De heer van der Bent vertelt onder meer over de totstandkoming ervan, de woningbouw, wat dit gebied de gehele gemeente te bieden heeft en wat de ambities zijn.
Samen met de Katwijkse collega’s informeert directievoorzitter Erik Versnel over hoe het gaat met de bank en de bijdragen die de bank doet aan de mooie gemeente. Als klap op de vuurpijl worden verenigingen en stichtingen blij gemaakt met donaties.

Uitreiking Wensenfonds
Maar liefst 24 verenigingen en stichtingen uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg zijn genomineerd voor het Rabobank Wensenfonds. Op 30 januari wordt bekend wie van hen een cheque ontvangt om hun wens in vervulling te laten gaan. Genomineerd in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg zijn: Atletiekvereniging ‘Rijnsoever’, Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk, Chr. Muziekvereniging UNI, De Brug Midden-Nederland, HSV Brittenburgh, Inrichting de Buurtkamer, Jeu de Boules Vereniging Katwijk, Andreas College, Stichting Asareel, Stichting Help Ons Helpen Kringloopwinkel, Stichting Jubilate, Tafeltennisvereniging Rijnsoever, Topaz Overduin, Vereniging HCHWA-D, Zwem- en Poloclub Katwijk, DSV Verzorgd leven Locatie Vlietstede, EHBO Rijnsburg, Gymnastiekvereniging “De Valken”, Kinderkoor ZEP, KV Madjoe, Stichting Historie Vliegveld Valkenburg, Stoomtrein Katwijk Leiden, Stichting Steunfonds Smitshof en DSV Verzorgd leven Locatie Duinrand.

Het programma start om 20:00 en eindigt om 22:00. Wilt u meer informatie of aanmelden? Kijk dan op www.rabobank.nl/leidenkatwijk.+

Comments

comments

DELEN