Ze is al meer dan tien jaar enorme fan van de Katwijkse voetballer Dirk Kuijt. Joke Oudshoon van 88 kijkt steevast naar de wedstrijden die de Feyenoorder speelt. Haar grootste wens was om Kuijt in het echt te ontmoeten. Dit lukte helaas niet, maar een gesigneerd t-shirt en een foto kon natuurlijk wel. En daar is ze zielsgelukkig mee.

“Beste Dirk Kuijt,
Hartstikke bedankt voor het mooie gesigneerde t-shirt en de foto! Het was een enorme verrassing om deze in ontvangst te mogen nemen. Ik ben er erg blij mee en jouw foto heeft een mooie plek in mijn kamer in Topaz Overrhyn gekregen. Zo kan ik er elke dag naar kijken.

Ik waardeer je als voetballer enorm, omdat je een hele sociale speler bent. Al meer dan 10 jaar ben ik een trouwe fan van je. Mijn kinderen delen mijn mening! Graag kijk ik naar de voetbalwedstrijden waarin je meespeelt op de televisie. Ik heb ook wel in Katwijk en Noordwijk naar je gezocht, maar je niet gevonden.

Graag had ik je in levende lijve willen ontmoeten om je een echte handdruk te geven. Als mijn grootste wens heb ik aangegeven dat ik dat graag nog eens hier in Topaz Overrhyn mee zou willen maken. Helaas kon je niet komen. Je hebt wat gemist hoor, in ieder geval mijn reactie toen ik jouw foto en het t-shirt kreeg. Om je hier toch iets van mee te geven, stuur ik je een foto toe met mijn trofeeën!”

Joke Oudshoorn woont in Topaz Overrhyn in Leiden, een verzorgingshuis voor ouderen.

joke

Comments

comments

DELEN