RIJNSBURG – Woensdagavond won Tuincentrum De Mooij de derde prijs in de verkiezing van de Beste Kerstshow, in de categorie klein tuincentrum. Deze landelijke verkiezing wordt door Tuinbranche Nederland en het vakblad Tuinzaken georganiseerd om het echte tuingevoel te stimuleren.

Het juryrapport roemde bij het tuincentrum de gastvrijheid en het gevoel welkom te zijn. De groenafdeling is mooi ingericht en de ijsbaan brengt de bezoeker in winterse sferen. Ook de fraaie stijlkamers en de lunchroom met spannende specialiteiten kregen de waardering van de jury.

Kersttrends
De drie trends die in de meeste tuincentra zichtbaar zijn, komen voort uit maatschappelijke ontwikkelingen die spelen. Zo past traditioneel goud & rood bij consumenten die nostalgisch zijn over vroeger en op zoek naar het familiegevoel. De natuurlijke en botanische materialen staan juist voor het groeiende bewustzijn rondom het klimaat en de waarde die wordt gehecht aan een goede gezondheid. Het ijsblauw komt voort uit de technologische ontwikkelingen en de snelheid waarmee deze worden geïntroduceerd.

“Wij zijn enorm trots op deze prijs. Met ons hele team hebben we eraan gewerkt om onze klanten een echte kerstbeleving te geven”, zegt Henk-jan de Mooij. “Door de onrust in de wereld is de consument meer en meer op zoek naar gezelligheid. Dit uit zich in het ouderwetse kerstgevoel en de wil om het thuis gezellig te maken tijdens de decembermaand.”

Comments

comments

DELEN