De dorpsderby tussen Rijnsburgse Boys en Quick Boys in de 3e Divisie is uitgelopen op een sportieve veldslag. De blauw-witten uit Katwijk konden niets inbrengen tegen het voetbalgeweld van de Uien.

Al in de derde minuut werd de score geopend met een kopbal van Joost Leonard. De gelijkmaker kwam al snel door eveneens een kopbal van Dennis v.d. Plas. In de tiende minuut kon rijnsburg terugkomen met een goal van Jongeneelen. Halverwege de eerste helft was het opnieuw Joost Leonard die de stand op 3-1 bracht. Vlak voor de rust liep de stand op tot 5-1 door een eigen doelpunt van Anthony Bentem en een goal van Joel Tillema.

In de tweede helft had Quick Boys niets in te brengen en kon het niet voorkomen dat de stand uitliep naar 7-1 door goals van Joel Tillema en Martijn Tjon-A-Noek.

Quick Boys-speler Delano A Cohen, die in de rust gewisseld werd, zat er na de wedstrijd nog steeds helemaal doorheen: “Dit is verschrikkelijk”, “Ik heb hier geen woorden voor” en “Geen excuses”.

Verliezend trainer Jan Zoutman kon er direct na de wedstrijd ook niet omheen: “We hebben staan schutteren, met name in verdedigend opzicht. Dat maakt het heel pijnlijk vanmiddag”, “Ik denk dat we met zijn allen hier verantwoordelijk voor zijn”. Over de eerstkomende training, komende maandag, zei hij: “Je kan niet in het gewone ritme van de week verder gaan. Maar over het hoe heb ik op dit moment nog geen antwoord”.

Verslaggever Marcel v.d. Vijver praat na met Rijnsburg-speler Joost Leonard:

Verslaggever Ton de Vries spreekt met Quick Boys-speler Delano A Cohen:

Quick Boys-trainer Jan Zoutman reageert op de verloren wedstrijd:

Samenvatting van de wedstrijd door Ton de Vries:

 

 

Comments

comments

DELEN

1 REACTIE

Comments are closed.