Vanaf  1 september zijn onze deuren en telefoonlijnen zowel ’s ochtends als ‘s middags geopend.

Wij hebben het afgelopen jaar gemerkt dat huurders niet alleen digitaal contact willen, maar ook graag zien dat zij ’s middags bij onze balie terecht kunnen en ons telefonisch kunnen bereiken. Nu is onze balie alleen ’s morgens geopend en dat blijkt niet toereikend. Stichting Huurdersbelangen de Duinstreek heeft ook meerdere keren het belang benadrukt om de openingstijden weer te verruimen, omdat huurders er behoefte aan hebben om zelf te bepalen hoe en wanneer zij Dunavie kunnen bereiken. De huurders staan voorop en daarom kijken wij continu hoe we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren. Wij hebben dan ook besloten dat wij vanaf 1 september ook ’s middags weer klaar staan aan de balie en telefoon, behalve op vrijdagmiddag.

Onze huurders bepalen zelf hoe en wanneer zij contact met ons opnemen
In 2018 hebben wij onze klantprocessen vernieuwd om beter in te spelen op de wens van huurders om hun vragen ook digitaal te kunnen stellen en zelf zaken te kunnen regelen. Sindsdien kunnen huurders via het online klantportaal 24/7 zelf verzoeken indienen en onze Klantenservice indien nodig bereiken via Webchat of WhatsApp.

Contact met Dunavie
Met ingang van september is onze balie aan de Ambachtsweg 16 in Katwijk geopend van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 16.30 uur en vrijdagochtend van 08.00 tot 12.00 uur. Op die tijden is onze Klantenservice ook bereikbaar via (071) 820 08 00 en kunt u chatten via onze website of een bericht sturen via Whatsapp. Daarnaast blijven wij 24/7 bereikbaar via het Klantportaal. In geval van spoed zijn wij 24/7 bereikbaar op ons spoednummer.