Voor kinderen vanaf 6 jaar die willen beginnen met muziek maken, start UNI Katwijk in september met blokfluitlessen. Op speelse wijze raken kinderen vertrouwd met muziek, noten lezen en samenspelen.

Blokfluitlessen zijn voor de meeste kinderen de eerste stap om te ervaren hoe leuk muziek maken is! De blokfluitopleiding is bedoeld om kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met muziek en alles wat daarbij hoort. Vaak is een instrument uit het orkest nog te groot en te zwaar. Met de blokfluit wordt de basis gelegd, waarna je snel kunt doorstromen op een instrument naar keuze.

De lessen worden wekelijks gegeven op vrijdagmiddag in het clubgebouw van UNI Katwijk. Voor €10 per maand ontvangt ieder kind 40 lessen per jaar, een blokfluit en lesboek. Tijdens de lessen maken de kinderen ook kennis met andere muziekinstrumenten, zodat zij kunnen bedenken welk instrument het leukste is om later te gaan spelen. Misschien wel klarinet, saxofoon of slagwerk. Aanmelden kan t/m 15 augustus a.s. via secretaris@uni-katwijk.nl.

Comments

comments

DELEN