Ook muziek leren maken? Voor kinderen vanaf 6 jaar die willen beginnen met muziek maken, start UNI Katwijk vanwege groot succes weer met een nieuwe klas voor blokfluitles. Op speelse wijze raken kinderen vertrouwd met muziek, noten lezen en samenspelen.

Blokfluitlessen zijn voor de meeste kinderen de eerste stap om te ervaren hoe leuk muziek maken is! De blokfluitopleiding is bedoeld om kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met muziek en alles wat daarbij hoort. Vaak is een instrument uit het orkest nog te groot en te zwaar. Met de blokfluit wordt de basis gelegd, waarna je snel kunt doorstromen op een instrument naar keuze.

De lessen worden wekelijks gegeven op vrijdagmiddag in het clubgebouw van UNI Katwijk. Voor € 10 per maand ontvangt ieder kind 40 lessen per jaar, een blokfluit en lesboek. Tijdens de lessen maken de kinderen ook kennis met andere muziekinstrumenten, zodat zij kunnen bedenken welk instrument het leukste is om later te gaan spelen. Misschien wel klarinet, saxofoon of slagwerk. Aanmelden kan via secretaris@uni-katwijk.nl.

Nieuwsgierig geworden? Op dinsdag 20 juni 2017 kunt u de blokfluittalenten van UNI zien optreden in De Reedery (Parledam, Pr. Hendrikkade 155 te Katwijk). Aanvang 19.00 uur en de toegang is vrij.

Foto: Jan Valk Fotografie

Comments

comments

DELEN