Voor het seizoen 2016/2017 is FC Rijnvogels dringend op zoek naar een medisch verzorger.

Deze verzorger zal zich bezig houden met de verzorging van met name de voetballers van de vrouwenselectie van FC Rijnvogels. Denk hierbij aan het behandelen van (lichte) blessures, tapen en masseren om er voor te zorgen dat de speelsters op en top fit aan de wedstrijden en trainingen verschijnen. De verzorger is naast de medische behandeling, vaak ook van onschatbare waarde binnen het begeleidingsteam van de selectie. Daarom ben je ook een belangrijk onderdeel van dit team. Het eerste vrouwenelftal van FC Rijnvogels komt uit in de landelijke 1e klasse A.

Wie zoeken wij? 
– Iemand (man/vrouw) die medisch opgeleid is, zoals fysiotherapie of sportmassage.
– Bij voorkeur iemand die affiniteit heeft met voetbal en graag onderdeel wilt zijn van een jong team.
– Iemand die zich thuis voelt binnen de cultuur van FC Rijnvogels en de juiste normen en waarden weet toe te passen.

Wat vragen wij?
– Iemand die op dinsdag- en donderdagavond (tussen 19.00 en 21.00 uur) de verzorging op zich wilt nemen. Denk hierbij aan massages en intapen.
– Tevens dien je op zaterdag rondom en tijdens de wedstrijden van FC Rijnvogels Vrouwen 1 aanwezig te zijn om de speelsters te verzorgen.

Wat bieden we? 
– Een leuke functie binnen een actieve en dynamische voetbalvereniging met diverse geledingen (o.a. senioren-, jeugd-, gehandicapten- en vrouwenteams).
– Een informele en gezellige sfeer.
– Belangrijk onderdeel van een prestatiegericht team.
– Vergoeding voor deze functie is in overleg.

Bij interesse en/of vragen kan er contact op worden genomen met Niels Sloos (telefoon: 0610313759) of mail naar fcr.vrouwen.tc@gmail.com.

Comments

comments

DELEN