De Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk (DVS) kan terugzien op een succesvolle promotiemiddag in het centrum van Katwijk aan Zee afgelopen zaterdag. Het afwisselende programma met optredens van het leerlingenorkest, de Junioren en Big Band Plus van DVS trok veel publiek. Vier jeugdkorpsen uit de regio sloten de dag af met een drukbezochte taptoe op het Andreasplein. De promotiemiddag viel samen met de koopjesmarkt van winkelhart Zeezijde.

“Alle ingrediënten voor een mooie middag waren aanwezig”, vertelt Kees Onderwater namens DVS. “Een gevarieerd muzikaal programma, een Rad van Avontuur, veel publiek en mooi weer. DVS is meer dan alleen samen muziek maken. De promotiemiddag liet zien dat DVS een groeiende en bloeiende vereniging is. Het publiek heeft zichtbaar genoten en de vele positieve reacties bevestigen dat.” De jeugdtaptoe met deelname van de toonaangevende jeugdkorpsen van K&G, Adest Musica, Flora Band en DVS was wederom een grote publiekstrekker. “Mooi om al dat aanstormend muzikaal talent te zien en horen. Zij brachten leuke shows met lekker in het gehoor liggende muziek van hoogwaardige kwaliteit. Er komt zeker een vervolg.”

Samenwerking
De Katwijkse bevolking en ondernemers steunen DVS altijd. Kees: “Door samen te werken, versterk je elkaar. In goed overleg met de ondernemers van Zeezijde waren de plekken van activiteiten bepaald. Daarnaast hebben deze ondernemers en anderen in Katwijk en omgeving prachtige prijzen beschikbaar gesteld voor het Rad van Avontuur. DVS bedankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het slagen van de promotiemiddag en taptoe.”

Ledenwerving
Bij de promotiestand lag het accent op het werven van leden voor de nieuw te starten muziekopleidingen en leden voor de Marchingband en Big Band Plus. “Na het succes van eerdere promotieactiviteiten hebben, naast een nieuw lid voor Big Band Plus, opnieuw twaalf jongens zich aangemeld voor een nadere kennismaking met DVS. Een ongekend succes”, aldus Kees. Voor wie afgelopen zaterdag niet aanwezig kon zijn. Op 8 oktober organiseert DVS een Instrumentenparade in haar clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51. Jongens vanaf 5 jaar gaan daar spelenderwijs op ontdekkingstocht door de wereld van muziek (leren) maken. Voor meer informatie over de Instrumentenparade of het lidmaatschap van de Marchingband of Big Band Plus, stuur een e-mail naar info@DVSKatwijk.nl.

Comments

comments

DELEN