Van maandag 27 juni t/m vrijdag 1 juli 2016 wordt voor de veertigste keer de Nationale Zwem4Daagse georganiseerd in zwembad Aquamar. Ben jij die ‘waterrat’ die er nooit genoeg van krijgt om in het water te zijn? Wil je gezond bezig zijn, lekker bewegen en deins je niet terug voor een uitdaging? Zwem dan ook mee!

Meedoen aan de Zwem4Daagse betekent vier dagen elke dag 500 meter zwemmen. Kinderen tot 12 jaar zwemmen 250 meter per dag. Deelnemers van de Zwem4Daagse kunnen dagelijks starten tussen 18.30 en 20.30 uur. Er zijn vijf dagen beschikbaar om te zwemmen, dus op dinsdag starten of een dag overslaan is mogelijk. Het is natuurlijk een uitdaging om alleen mee te doen, maar samen zwemmen met je familie, klas, sportteam of vrienden en vriendinnen is natuurlijk nòg leuker.

Inschrijven voor de Nationale Zwem4daagse kan vanaf maandag 20 juni t/m 28 juni, dagelijks bij de receptie van zwembad Aquamar. Op maandag wordt de Zwem4Daagse officieel geopend en op vrijdag wordt het evenement muzikaal en feestelijk afgesloten met een medaille-uitreiking. Daarnaast staat er op het buitenterrein de hele week een groot springkussen om op te spelen. Wil je jouw vader, moeder, zus, broer, vriend of vriendin feliciteren met hun zwemprestatie? Op vrijdag staat er een bloemenkraam van De Bloemenkoning in de hal waar je een mooi boeketje voor hen kunt kopen.

Meer informatie over de Zwem4Daagse in zwembad Aquamar vind je op www.sportbedrijfkatwijk.nl

 

Comments

comments

DELEN