De Brug Midden-Nederland organiseert op maandag 12 september 2016 een thema avond over ‘Verantwoordelijkheden en grenzen’ voor ouders, partners en overige familieleden van (ex-)verslaafden. De toegang is gratis. De avond zal worden gehouden in de accommodatie aan de Schaepmanstraat 1 in Katwijk.

Er zal worden gesproken door Daniël Borgman, hulpverlener bij De Brug Midden-Nederland. Grenzen en verantwoordelijkheden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Verantwoordelijkheden kunnen gemakkelijk verschuiven wanneer u samenleeft met een verslaafd persoon. Het bepalen waar uw verantwoordelijkheden liggen en hoe u hierin uw grenzen kunt stellen is van groot belang. De obstakels hierin en hoe deze op te lossen komen aan bod op deze thema-avond.

Om 19.30 uur is er koffie en thee en het programma duurt van 19.45 tot 21.30 uur. Er is parkeergelegenheid bij het nabijgelegen winkelcentrum Hoornespassage. Het wordt op prijs gesteld dat u zich van tevoren opgeeft bij De Brug, telefoon 071-4033733 of via info@debrughelpt.nl .

Comments

comments

DELEN