De Nationale Hulpgids organiseert ook dit jaar weer de Hulp van het Jaar-verkiezing. ​Cliënten, collega’s en familie kunnen van 14 t/m 26 oktober hun favoriete hulp nomineren.

Elke maand vinden zo’n 200 hulpvragers een geschikte hulpverlener via het platform www.nationalehulpgids.nl. Zij bieden het platform, maar alle hulpvragers en aanbieders doen het echte werk. Dagelijks zien zij veel bijzondere hulpaanbieders op onze website voorbij komen, daarom vinden wij dat deze mensen extra aandacht verdienen. Juist in onzekere tijden waarin de nadruk steeds meer ligt op zelf doen en burgerparticipatie.

Hoe nomineert u uw favoriete hulp
Verdient uw hulp, familielid, buurman, of collega de titel Hulp van het Jaar 2016? Laat dan uw waardering blijken door hem of haar te nomineren. Dit kan van 12 oktober tot en met 26 oktober via deze link. Uit alle nominaties zal een commissie 10 genomineerden selecteren die vervolgens kans maken op de felbegeerde titel ‘Hulp van het jaar 2016’. Het publiek mag vervolgens een stem uitbrengen op een van de tien genomineerden en degene met de meeste stemmen wordt ‘Hulp van het jaar 2016’.

Waar let de jury op
Het draait in de Hulp van het Jaar verkiezing om het persoonlijke verhaal achter de nominatie. Waarom verdient deze persoon de titel Hulp van het jaar? Welke impact heeft hij of zij gehad op uw leven? Vertel het ons en nomineer hem of haar hier!

De Hulp van het Jaar verkiezing wordt mede mogelijk gemaakt door Per Saldo, de belangenvereniging van en voor pgb-houders, en LOC. LOC vertegenwoordigt 1.300 cliëntenraden en 600.000 cliënten in zorg en welzijn.

Comments

comments

DELEN